۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۰
کد خبر: ۷۷۸۹۳۴
امام جمعه بروجرد:

امر به معروف و نهی از منکر با زبان ساده و نرم کارساز است 

امر به معروف و نهی از منکر با زبان ساده و نرم کارساز است 
لرستان- امام جمعه بروجرد گفت: امر به معروف و نهی از منکر با زبان ساده و نرم کارساز است، ترویج فرهنگ دینی در جامعه ضروری است.   

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در لرستان، حجت‌الاسلام سیدعلی حسینی، ظهر امروز در یکصدوبیست‌چهارمین جلسه شورای فرهنگ عمومی بروجرد گفت: فرهنگ و هنر و دستگاه‌هایی که کار فرهنگی و هنری انجام می‌دهند در راستای تبیین دین و انقلاب تلاش کنند.

وی عنوان کرد: به فرموده رهبری جهاد تبیین و بیان پیشرفت‌های انقلاب واجب است. 

حجت‌الاسلام حسینی افزود: در بحث حجاب و عفاف مامور به تذکر لسانی با زبان آرام هستیم در امر به معروف و نهی از منکر باید دلسوزانه برخورد کرد.

وی گفت: رعایت ادب و دلسوزی در امر به معروف و نهی از منکر جوابگو است.

در ادامه قدرت‌اله ولدی فرماندار بروجرد در یکصدو بیست‌چهارمین جلسه شورای فرهنگ عمومی بروجرد گفت: عفاف و حجاب یک موضوع عمومی است و باید با همکاری همه دستگاه‌ها و نهادهای شهرستان در این‌باره اقدام کنند‌.

فرماندار بروجرد با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها باید با کار فرهنگی بیشتر در حوزه عفاف و حجاب اقدام کنند، افزود: این دستگاه‌ها باید گزارش عملکرد خود را در جلسات آتی ارائه دهند.

وی کار فرهنگی در حوزه عفاف و حجاب را یک سرمایه‌گذاری بزرگ دانست و افزود: برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان می‌توان با اقدامات بین‌بخشی در این حوزه گام برداشت و با اقدام عملی در مدارس و دانشگاه‌ها می‌توان این مهم را بهتر اجرایی کرد.

فرماندار ویژه بروجرد با اشاره به نقش تبلیغات میدانی و اطلاع‌رسانی در فضای در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب تاکید کرد: شهرداری با همراهی متولیان فرهنگی باید در این‌باره اقدام کنند.

وی در ادامه با اشاره به تشکیل کمیته فرهنگ، هنر و رسانه در فرمانداری بروجرد گفت: موضوعات مختلف فرهنگی شهرستان نیز در این کمیته بررسی و برای اجرای برنامه‌های مختلف مرتبط با این کمیته برنامه‌ریزی می‌شود.

ارسال نظرات